Holiday Park Zelena Punta
Iako turizam na području nije masivno razvijen, postoji više oblika smještaja kojeg nudimo -u privatnim apartmanima i sobama, te u hotelu Holiday Parku Zelena Punta, gdje gosti mogu uživati u svojim apartmanima s pogledom na more skriveni u borovoj šumi. Zelena Punta je omiljena destinacija za odmor mnogih turista, mornara i planinara, kao i obitelji s djecom, kao i mladih i starijih posjetitelja. To je park za odmor, smješten u Kukljici, koji se sastoji od pojedinačnih zgrada s odvojenim stambenim objektima. U Zelenoj Punti imaju 132 apartmana.
Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom koji gleda more, možda čak i ulovite pogled na dupine ako plivaju blizu obale. Holiday Park Zelena Punta također nudi smještaj za kućne ljubimce u Kukljici.
Na ulazu u Holiday Park gosti su dočekani na recepciji, u zasebnoj zgradi s recepcijom gdje gosti mogu dobiti sve potrebne informacije o mjestu i kućnim pravilima, o samom otoku i sve što možete raditi za vrijeme odmora.
Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Gusta borova šuma rashlađuje čak i za najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno sklonište stablima, a propušta zrak kroz lišće.
Holiday Park Zelena Punta također uključuje dječje igralište. U sklopu hotela možete igrati i tenis, a područje je pogodno i za ronjenje i ribolov. Gosti mogu uživati u obrocima u restoranu u sklopu objekta, s mediteranskom kuhinjom.
Najvažniji sadržaji uključuju: Wifi, besplatno parkiralište, vodene aktivnosti, igralište za odbojku i tenis, restoran za sve goste koji služi sve obroke, beach bar Skakaona (imena je dobio po mjestu gdje ljudi skaču na more) , koktel bar ispod glavnog restorana, temjesto koje služi sladoled i palačinke.
Tijekom ljetnih noći organiziraju se večernje zabave u Zelenoj Punti.
Login Form
Register Form